Home / Trucuri magice diverse / Trucuri Magice – Trucul cu servetelul

Trucuri Magice – Trucul cu servetelul

De aceasta data la dezvaluirea trucurilor magice va prezentam trucul cu servetelul.

Ce presupune acest truc ? Ruperea unui servetel in bucati si cu ajutorul unui praf magic acesta va fi refacut ca prin minune.

Pentru a realiza acest truc aveti nevoie in primul rand de 2 servetele. Unul dintre ele va fi impaturit neordonat incepand de la un colt, ideea este sa iasa la final o gramada sifonata de hartie. Acest servetel se va masca in palma si se va tine cu degetul mare.

Acum este timpul sa prezentati al doilea servetel, pe care desigur il veti face bucati in fata publicului dar cand incepeti sa il strangeti sa il faceti ghem aveti grija sa para o gramada mare de hartie. Cand veti pune gramada de la servetul rupt peste servetelul impaturit in prealabil nu se va observa diferenta, deci puteti arata tot ghemul ca fiind un servetel normal facut bucati.

Cand duceti servetelele in mana faceti o rotatie a lor sa ajunga cel bun deasupra. Servetelul bun va fi extras ulterior iar mana cu servetelul rupt va fi bagata in buzunar pentru a scoate praful magic, pretextul sa scapam de servetel.

Va prefaceti ca aruncati praful magic peste pumn si ati terminat trucul, prezentati servetelul intreg si toata lumea va fi uimita.

Urmariti si partea video, nu uitati sa dati link-ul mai departe pentru a va dezvalui noi trucuri,

VIDEO – Trucuri Magice – Trucul cu servetelul

http://trucuri-magice.ro/wp-content/uploads/2011/10/trucuri-magice-dezvaluite-trucul-cu-servetelul.flv

One comment

  1. Acest truc a fost super!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top