Home / Trucuri magice diverse / Trucuri Magice – Sticla de apa rasturnata si scobitoarea

Trucuri Magice – Sticla de apa rasturnata si scobitoarea

Probabil ati vazut trucul cu sticla plina de apa si scobitoarea, este unul dintre cele mai vizionate trucuri magice de pe youtube, iar noi va vom dezvalui secretul acestui truc.

In primul rand veti avea nevoie de un flacon de apa, daca il prestati in interior de o galeata sau ceva asemanator in ce se va scurge apa la final.

Veti mai ave nevoie de o bucata de plastic sau silicon ce se afla in interiorul dopurilor de la peturi, va fi destul de greu de gasit unul transparent.

Si in final sa uitati de scobitoare, care va face ca trucul magic sa fie si mai miraculos.

Veti face o gaura cu scobitoarea in centru siliconului sau plasticului siliconat ce l-ati gasit in interiorul dopului, pur si simplu treceti scobitoarea prin centru.

Dupa ce veti umple flaconul la maxim puneti “dopul” pe gura flaconului, tineti cu degetele si intoarceti flaconul, incercati in acest moment sa mascati gura flaconului pana luati incet degetele si din cauza gravitatii si presiunii acel “dop” va sta fixat, mai mult de atat va curge putina apa la inceput de efect prin gaura creata.

Cand introduceti scobitoarea tineti cu degetele sa nu se miste acel dop si introduceti scobitoare prin gaura, acum cu siguranta vor ramane toti cu gura cascata.

La final doar strangeti un pic mai tare flaconul si apa va curge din flacon, daca il executati in exterior nu uittai sa acoperiti cu piciorul acel dop sa nu il observe cineva din audienta.

Ca si sfat chiar cand intoarceti flaconul incercati sa ii gasiti cea mai buna prindere din timp pentru a nu avea probleme ulterior.

Si cum nu putea sa lipseasca partea video, puteti urmari mai jos trucul magic cu sticla de apa si scobitoarea.

Ve rugam sa dati link-ul mai departe daca va place, pentru a continua sa va oferim dezvaluiri din lumea magiei.

VIDEO – Trucuri Magice – Sticla de apa rasturnata si scobitoarea

http://trucuri-magice.ro/wp-content/uploads/2011/10/trucuri-magice-dezvaluite-sticla-de-apa-rasturnata-si-scobitoarea.flv

4 comments

  1. Dar acest truc nu este cu sticla de apa rasturnata si scobitoarea!

  2. Am rezolvat acum, a fost schimbat link-ul din greseala. Mersi.

  3. USOR?????cred ca ma-i pierdut la…salut! :)) :)) :))

  4. De fapt nu din cauza presiunii sta bucata de plastic siliconat “lipita”, ci din cauza tensiunii superficiale a apei 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top