Home / Trucuri magice cu franghii / Trucuri Magice – Sfoara Magica

Trucuri Magice – Sfoara Magica

De aceasta data la trucuri magice va prezantam cum se face trucul cu sfoara magica, veti invata sa taiati o sfoara in doua si pe urma sa prezentati aceasi sfoara ca fiind intreaga.

Pentru acest truc magic aveti nevoie de o sfoara, un pai, o foarfeca si un cutter.

In prealabil luati paiul si cu varful de la cutter taiati pe lungime in mijlocul acestuia cam 5 cm, nu se va observa ca a fost taiat, cutter fiind foarte ascutit taie subtire ca lama de barberit.

Treceti sfoara prin pai lasand un capat ma lung, veti vedea imediat si de ce.

In momentul in care indoiti paiul aveti grija ca taietura facuta la inceput sa pice in interior, dupa care veti spune, uite un capat e mai lung, haideti sa-l ajustam.

In momentul in care tineti de un capat si trageti de al doilea sfoara va cobora prin taietura in jos, astfel cand veti taia tubul nu se va taia si sfoara.

Pe urma tineti taietura de la mijloc in spatele degetului si trageti de un capat de sfoara, spectatorii vor fi surprinsi sa constate ca sfoara desi a fost taiata este tot intreaga.

Nu ramane decat sa urmariti si materialul video pentru o mai buna intelegere a acestui truc magic.

VIDEO – Trucuri magice explicate- Sfoara Magica
http://trucuri-magice.ro/wp-content/uploads/2011/10/trucuri-magice-explicate-trucul-cu-sfoara-magica.flv

3 comments

  1. interesant :)) m-am prins dinainte de explicatie insa nu mi-ar fi dat prin cap sa inventez un astfel de truc destul de usor de realizat, fain.

  2. Nu toate trucurile sunt greu de prins din timp, majoritatea sunt usoare sa poata fi realizate de aproape oricine, si multe se folosesc la petreceri pentru copii. In plus nu toti se prind repede, chiar si la un truc simplu poti fi pacalit daca e foarte bine realizat trucul.

  3. WAW ! Bravo Marius ! Te ador Marius esti cel mai bun !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top