Home / Trucuri magice cu carti de joc / Cel mai tare truc cu carti de joc

Cel mai tare truc cu carti de joc

In acest tutorial va vom prezenta cel mai tare truc cu carti de joc, este un truc magic ce poate fi folosit sa va impresionati prietenii sau audienta. Veti reusi la final sa faceti sa zboare din teancul de carti cele doua carti aratate publicului, carti de joc ce au fost alese in urma amestecarii cartilor. Pentru a realiza acest truc aveti nevoie de doua perechi de carti, fie ele de poker sau alta natura. Din al doilea pachet veti avea nevoie de doua carti pe care le veti folosi in primul pachet, ce va fi folosit pentrul magic.

Sa presupunem ca ati scos din al doilea pachet un as si un zecer de inima rosie (daca avem carti de poker). Vom lua asul si il vom pune deasupra cartilor, care stau cu fata in sus. Sub carti vom pune zecer-as- zecer, in aceasta ordine. Acum urmeaza sa amestecam cartile avand mare grija sa nu deranjam ultimele 3 carti si prima carte. Dupa care vom lua o mica parte din cartile de deasupra si le intoarcem cu fata in jos, dupa vom lua aceste carti plus inca cateva si le vom intoarce din nou, rezultand o singura pereche de carti intoarse cu fata in sus. Astfel cartile noastre vor fi imediat sub aceste carti intoarse cu fata in jos. Vom scoate primele doua carti din cele doua intoarse cu fata in jos, va fi asul si zecica noastra. Le intoarcem si le amestecam cu restul cartilor ce erau intoarse cu fata in sus. Avand in vedere ca mai avem asul dedesupt si zecica ramasa din cele 3 deasupra, vom introduce cartile amestecate la mijloc si vom mai amesteca odata toate cartile avand grija sa nu deranjam prima si ultima carte unde sunt dublurile cartilor amestecate.

Acum vine momentul finalului cand va trebui sa strangeti cu degetele putin mai tare pachetul de carti si sa incercati sa opriti astfel prima si ultima carte, restul fiind aruncate in cealalta mana.

Urmariti toturorialul video pentru a intelege mai bine cum functioneaza acest truc cu carti de joc, care dupa noi este cel mai tare truc de carti, in special pentru ca poate fi executat de catre oricine.

VIDEO – Cel mai tare truc cu carti de joc explicat

http://trucuri-magice.ro/wp-content/uploads/2011/10/cel-mai-tare-truc-cu-carti-de-joc-dezvaluit.flv

6 comments

  1. asta necesita 2 pachete de carti, daca te duci la cineva acasa acest truc pica din start 😐

  2. Nu neaparat, pentru ca poti executa trucul cu o pereche de carti de poker. Vei lua 5 de romb rosu, 6 de trefla si 5 de inima neagra si 6 de rosu, si desi va vedea tot 5 si 6 el va sti doar ca a vazut rosu si negru, nu prea retine lumea si daca e trefla, inima neagra, rosie etc. Merita incercat.

  3. frumos trucu

  4. am vazut cum lea scos la minutul 1:40 dati stop sia ati sa vedeti

  5. Tare trucu dar mie nu imi iese faza cu 7 de mac duba de 8 si 7 de mac cand le inbin mi se vede si al 2 lea 7 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top